Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Στο έλεος των ληστών για ακόμη μια φορά εταιρείες, καταστήματα και σπίτια στο Γέρακα

Μπαράζ χτυπημάτων σημειώθηκε τη νύχτα στην περιοχή του Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων σε συνέχεια της τελευταίας ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας και των κλοπών στην περιοχή του Γέρακα, με τον Δήμο να κάθεται θεατής, χωρίς καμία ενέργεια σε κανένα επίπεδο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής επιρρίψε σοβαρές ευθύνες στο δήμαρχο Παλλήνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
΄΄Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες στο Γέρακα. Ληστές εισβάλλουν ανενόχλητοι οπλοφορώντας σε μικρομάγαζα και παίρνουν τις ειπράξεις της ημέρας, κακοποιοί μπαίνουν σε σπίτια ληστεύοντας οικογένειες και τελευταία η συμμορία των χρηματοκιβωτίων βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο Γέρακα και στις εταιρείες που εδρεύουν, αρπάζοντας τα χρηματοκιβώτια, όπως στην οδό Αγ. Νεκταρίου στη NIVEA BDF και τα ξημερώματα στην οδό Κομοτηνής και Ημαθίας στον Γέρακα, στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας FOSS, όπως και στα γραφεία διπλανής εταιρείας που πουλάει γραφική ύλη και στη διαφημιστική εταιρεία Ogilvy.
Η αστυνομία με το δυναμικό που διαθέτει το ΑΤ Γέρακα κάνει ότι μπορεί, όμως σε προσωπική μου παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης προ μηνών για το θέμα της εγκληματικότητας και τι κάνει ο δήμος για αυτό, ο κ. δήμαρχος σφύριζε αδιάφορα και όταν του ανέφερα την περίπτωση δημάρχου που κάνει ενέργειες και ραντεβού με τον Γραμματέα του αρμόδιου υπουργείου και υψηλόβαθμους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. , αυτός με ειρωνεύθηκε τόσο εμένα, όσο και τον συνάδελφό του δήμαρχο, απαξιώνοντας τις ενέργείες του.
Ο κ. Ζούτσος ποτέ δε λειτούργησε, ούτε αξιοποίησε το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας και δεν κάνει τίποτα για την πόλη και στο επίπεδο καταπολέμησης της εγκληματικότητας.
Παραμένει θεατής μεταθέτοντας εκ του πονηρού όλες τις ευθύνες στο κεντρικό κράτος. Κύριε δήμαρχε για όλα αυτά τα θέματα δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε την Αμερική, αλλά να πάρετε ως παραδείγματα συναδέλφους σας, που νοιάζονται για την πόλη τους και την ασφάλεια των πολιτών τους. Κρίμα η πόλη μας να γίνεται έρμαιο των ληστών και των κακοποιών, με τους ρομά στο νεκροταφείο του Γέρακα να δρουν ανενόχλητοι την παραβατική τους συμπεριφορά σε κλοπές και ναρκωτικά και τους καταστηματάρχες να φοβούνται το επόμενο χτύπημα, όπως και οικογενειάρχες στα σπίτια τους.

Ή θα λάβετε δραστικά μέτρα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας ως Δημοτική Αρχή ή καλύτερα να αφήσετε την πόλη να πάει μπροστά, μακριά από όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία και φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για την παρακμή σε πολλά επίπεδα που βρίσκεται ο Δήμος Παλλήνης σήμερα΄΄ έκλεισε 
Νεκτ. Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: