Κυριακή 30 Απριλίου 2017

easyJet: Σε επίπεδα - ρεκόρ οι επιβάτες προς Ελλάδα

Η easyJet, η κορυφαία αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα ότι ταξίδεψε περισσότερους επιβάτες από ποτέ από/προς την Ελλάδα το 2016. Πάνω από 2.4 εκ. επισκέπτες πέταξαν με την easyJet το προηγούμενο έτος, μία αύξηση της τάξεως του 40% από το 2010.

Έκτοτε, η εταιρία αυξάνει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα κατά μέσο όρο πάνω από 9%.
Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους «ρεκόρ», η easyJet ξεκίνησε 5 νέα δρομολόγια προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στην Ευρώπη,
καθώς και δίνοντας στους Ευρωπαίους τουρίστες την ευκαιρία να έρχονται απευθείας στα πιο δημοφιλή ελληνικά θέρετρα: από τη Ρόδο στο Άμστερνταμ, από τη Μύκονο στη Βενετία, Λυών και Νίκαια, καθώς και από τη Σαντορίνη στη Βενετία.
Η επένδυση της easyJet αναμένεται να αυξηθεί το 2017 σε ελληνικά παραλιακά θέρετρα κατά 7% και με 4 νέα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν νωρίτερα το χειμώνα: από Ρόδο προς Λονδίνο (Λούτον) και Αμβούργο, από Πρέβεζα στο Μάντσεστερ και από την Κεφαλονιά προς Μπρίστολ.
H Sophie Dekkers, UK Country Director, δήλωσε: Οι ελληνικοί προορισμοί είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για διακοπές ανάμεσα στους Ευρωπαίους και αυτό αποδεικνύεται καθώς ο τουρισμός αυξήθηκε κατά 10% το 2016 έναντι του 2015 στην Ελλάδα. Οι διεθνείς πτήσεις, κυρίως από ευρωπαϊκές πόλεις, επίσης αυξήθηκαν κατά 5,7% τον ίδιο χρόνο.
Εμείς εδώ στην easyJet, νιώθουμε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους επιβάτες από την Ευρώπη κάθε χρόνο. Η easyJet προσφέρει επίσης εύκολες και προσιτές ταξιδιωτικές λύσεις για τους Έλληνες επιβάτες, καθώς διαθέτει άμεσες συνδέσεις με 76 (από φέτος το καλοκαίρι) ευρωπαϊκούς προορισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: