Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Βολές κατά Κουρουμπλή από Λοβέρδο και Κωνσταντινόπουλο

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, σε σχέση με το θέμα των πολιτικών πιθανών συνεργασιών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κωνσταντινόπουλος ισχυρίστηκε ότι «δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προσκαλούν», είπε χαρακτηριστικά . «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.
Με τη σειρά του ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις. Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στο χώρο μας, πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος. Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ».
«Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής. «Θα πιουν το ποτήριο που τούς λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», πρόσθεσε. «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα είναι αδελφόθεοι», παρατήρησε.

«Με διέγραψαν, δεν έφυγα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», είπε.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: