Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Υποβρύχια και... βλήματα

Καυστικό σχόλιο έκανε ο πρώην υπουργός της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, για τη βράβευση του πρωθυπουργού από το γαλλικό περιοδικό. Με το γνωστό χιούμορ του συνεπικουρεί κι αυτός τον μαινόμενο Ανδρέα Λοβέρδο που γυρνάει όλες αυτές τις ημέρες από κανάλι σε κανάλι και από σταθμό σε σταθμό κουνώντας τα χαρτιά της αγοράς βλημάτων που ναυάγησε. 


Δεν είχε βέβαια επιδείξει ανάλογο χιούμορ όταν κατηγορήθηκε για τα «χρυσοπληρωμένα» υποβρύχια που έγερναν. Μάλιστα τότε που ο νεοδημοκρατικός τύπος και οι όψιμοι υποστηρικτές της διαφάνειας μιλούσαν και έγραφαν για την «ομερτά του όλου ΠΑΣΟΚ που υπογράμμιζε τη συλλογική κυβερνητική ευθύνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τη νομική, πολιτική συνέχειά του μέχρι και το 2012» οι δηλώσεις τόσο του Ε. Βενιζέλου όσο και του Α. Λοβέρδου -χωρίς καμία δόση χιούμορ- ξεκαθάριζαν (στην επιτροπή της Βουλής) το εξής:
«Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως»!
Τα «γέλια» ήρθαν πολύ αργότερα!
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: