Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Έντονο Παρασκήνιο - Απολύσεις στο Open για το backstage Τσίπρα - Στάη

Νέες αναταράξεις αναμένεται να προκληθούν στο κανάλι της Παιανίας με το θέμα της προβολής στους Ράδιο Αρβύλα του ΣΚΑΪ, των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open και στην Ελλη Στάη


Κι αυτό γιατί όπως ανέφερε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, αν και από το κανάλι γνώριζαν τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή το βίντεο που προέβαλαν οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν προϊόν υποκλοπής, άφησαν την Ελλη Στάη να εκτεθεί και να κάνει λόγο για «Κανάκηδες» και «υποκλοπές». 
Μάλιστα ο Κανάκης και η παρέα του άδειασαν την Ελλη Στάη λέγοντας ότι δεν έκλεψαν κανένα υλικό αλλά το βρήκαν απλά αναρτημένο στο Web TV του Open. 
Η Τίνα Μεσσαροπούλου ισχυρίζεται ακόμη ότι το πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα, κατά λάθος, αυτό το υλικό έχει ήδη απολυθεί. Είπε χαρακτηριστικά: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολλή ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. 
Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά, είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή». 
.topontiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: