Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τουρκία--Και νύφες θα σας βρούμε...

Και χρήματα θα σας δώσουμε και τους φόρους σας θα μειώσουμε και σύζυγο θα σας βρούμε...”
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην Τουρκία, η κυβέρνηση του Αχμέτ Νταβούτογλου κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία, κατά προτίμηση μόνη της και με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή.  Ετσι, όπως διακήρυξε ο Τούρκος πρωθυπουργός, στο πλαίσιο του προγράμματος του κόμματός του «για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση» των νέων, η κυβέρνησή του είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη νοτιοανατολική επαρχία Şanlıurfa, ο Αχμέτ Νταβούτογλου υποσχέθηκε να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες με φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις, επομένως -όπως είπε- το μόνο που απομένει είναι να τους τακτοποιήσει και την προσωπική τους ζωή.
«Από τη στιγμή που θα έχετε δουλειά, μισθό και φαγητό στο τραπέζι, τι άλλο λείπει; Μια σύζυγος. Εμείς θέλουμε οι κάτοικοι αυτής της γης να ευημερούν. Θέλουμε να αναπαράγονται και ταυτόχρονα να έχουν δουλειά. Οταν πείτε "θέλω μια σύζυγο" τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα τους γονείς σας και, Θεού θέλοντος, αυτοί θα σας βρουν την κατάλληλη. Εάν δεν μπορέσουν, μπορείτε να απευθυνείτε σε μας», είπε ο Νταβούτογλου, δεσμευόμενος ότι το κράτος, υπό το AKP, θα συνδράμει για να βρουν το ταίρι τους.
www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: