Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ανδρέα Λοβέρδου!!!

Θα συμφωνείτε φαντάζομαι πως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι όποιος και όποιος. Ενας βουλευτής της σειράς. Είναι ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση. Απόδειξη ότι είναι ο μόνος Ελληνας, εκτός από το Βαγγέλη Βενιζέλο βεβαίως που έχει την πατέντα, που βλέπει κερδισμένα τα ταμεία από το PSI.
Ανδρέα αν έχεις δίκιο, τότε για να βρεθούν τα ταμεία με άδεια… ταμεία κάποιοι πρέπει να έφαγαν τα κέρδη που είχαν από το PSI. Οπότε καθήκον σου και υποχρέωση είναι να απευθυνθείς στον εισαγγελέα να του δώσεις όλα τα στοιχεία και να ζητήσεις να βρει τους ενόχους και να τους τιμωρήσει… Αν, όμως, δεν είναι άδεια τα ταμεία των ταμείων, τι να συμβαίνει άραγε; Ε, Ανδρέα; Λες να μας το κρύβουν για να κόψουν τις συντάξεις; Καθόλου απίθανο μετά τη μετάλλαξη του Τσίπρα που θα έλεγε και ο Μεϊμαράκης.
Αν πάλι… Μα τι κάθομαι και σκέφτομαι τώρα;
Ανδρέα είπαμε να λαϊκίζουμε, είπαμε να θολώνουμε την εικόνα, να στρεβλώνουμε το είδωλο στην προσπάθεια να πείσουμε τους ψηφοφόρους, αλλά όχι να τους θεωρούμε και εντελώς, μα εντελώς κουτορνίθια.
Ακου εκεί κέρδισαν τα ταμεία με το PSI. Σα δεν ντρέπεστε Μαυρογυαλούροι των τελευταίων 60 χρόνων που λεηλατήσατε τα χρήματα και την περιουσία των ταμείων και στο τέλος θα εμφανιστείτε και ως ευεργέτες!
Κάλχας
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: