Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ !!! ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ???

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ???
ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ???
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ???
Αυτό το έγγραφο της ΔΟΥ Τρίπολης, έχει κάνει μπαρούτι τον σουλτάνο του Μορέως, ο οποίος ΑΠΑΙΤΗΣΕ από τον Υπουργό των Οικονομικών, την ''επείγουσα ΕΔΕ για να βρεθεί και να....τιμωρηθεί ο υπάλληλος που διέρρευσε (???) το έγγραφο.....''
 ΣΤΗΝ ΕΔΕ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ !!!
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ !!!
Αυτό που φαίνεται ανεκδιήγητο, είναι η ιδιαίτερη ΒΙΑΣΥΝΗ του Υπουργείου Οικονομικών.....να εκτελέσει σε χρόνο ρεκόρ, τις εντολές του σουλτάνου του Μορέως, ο οποίος απαίτησε ΕΔΕ και ...από ό,τι δείχνουν τα πράγματα .,...την έχει εν τω άμα !!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ......''ΘΕΣΜΙΚΟΣ'' ???
Οι μέτοχοι της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ όμως δεν είναι !!!
Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ακούσει ΔΗΜΟΣΙΑ δια στόματος περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τα μύρια όσα κοσμητικά επίθετα απείρου απαξίωσης, σπεύδει να εκτελέσει τις εντολές του απαξιωτή της......ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 6 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΧΡΟΝΙΑ ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ !!!
Για ΠΟΙΟΝ άλλον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη, θα λειτουργούσε ο Υπουργός των Οικονομικών και η κυβέρνηση, με τέτοια ΔΙΑΚΡΙΣΗ και εξαιρεταίες διαδικασίες , από το ΝΟΜΟ ???
ΓΙΑΤΙ η οικογένεια Τατούλη, έχει ειδική μεταχείριση και απολαμβάνει ακόμα και του εντελλομένου της εμμέσου ''ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ'' των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, αντί να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ???
Αν ο κύριος υπουργός των Οικονομικών, νομίζει, πως με αυτή την εντολή που έδωσε για ΕΔΕ στην ΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δείχνει το αδέκαστο πρόσωπο του υπουργείου του.......ας αντιληφθεί πως το μόνο που επιτυγχάνεται, είναι η απόπειρα ''εκφοβισμού''  των υπαλλήλων , για να αισθάνεται ασφαλής η αγία οικογένεια του σουλτάνου του Μορέως, που χρωστάει πολλά λεφτά στο ΔΗΜΟΣΙΟ και εξακολουθεί να πληρώνεται έργα με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ όλο το διάστημα που απαξιώνει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.....και που αντίστοιχα οι ΕΛΛΗΝΕΣ χάνουν σπίτια και δουλειές για τους ίδιους ακριβώς λόγους.....
Οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Τρίπολης , είναι οι μόνοι αμέτοχοι σε αυτή την παράνοια, στην οποία επιχειρεί να τους μπλέξει ο σουλτάνος και οι απαιτήσεις του, με την κυβέρνηση που ο ίδιος καταγγέλλει και χαρακτηρίζει απαξιωτικά και ΔΗΜΟΣΙΑ !!!
Κανένας δεν έχει ανάμιξη με όσα πιθανά φαντάζεται ή υποθέτει ή επιχειρεί να αποδείξει, το σουλτανάτο ....για να θολώσει την ήδη σκοτεινή εικόνα, που έχει δημιουργήσει η στάση της οικογενειακής του εταιρείας, μετά τις αποκαλύψεις που φαίνονται στο επίμαχο έγγραφο !!!
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ !!!
Τέλος θα συνιστούσαμε στον περιφερειάρχη που κόπτεται για τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ των ενεργειών του, να κατεβάσει λίγο τους τόνους των ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ του, από την κυβέρνηση των ''ανικάνων'' (όπως αποκαλεί τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  μέσα στα ΠΕΣΥΠ ) και να προσπαθήσει να πείσει την οικογενειακή επιχείρισή του, να προσαρμοστεί ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ !!!
Γιατί είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ύβρις, να θεωρεί, πως αυτός και οι δικοί του άνθρωποι, δεν έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο ΚΡΑΤΟΣ και τους ΝΟΜΟΥΣ του, όπως το πόπολο......
ΕΛΕΟΣ .....

http://orthologika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: