Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

«Έσπασε» η απεργία της ΠΝΟ σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Νάξο

Η απόφαση των δύο εταιρειών πάρθηκε αργά την Πέμπτη το βράδυ, καθώς οι ανάγκες της Ζακύνθου, η οποία τέλη υπό καθεστώς εκτάκτου ανάγκης, για τρόφιμα, ιατρικά υλικά και καύσιμα ήταν μεγάλη
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ζακυνθινή κοινοπραξία των πλοίων «Ionian Group», αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν να σπάσει την απεργία της ΠΝΟ και να πραγματοποιήσει δρομολόγιο.
Η ανακοίνωση της εταιρείας: 


Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η ακτοπλοϊκή εταιρεία "Ionian group" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP και οι Ζακυνθινοί ναυτικοί της, ενστερνίζονται την κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, η έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας. 
Σύσσωμη η ομάδα της IONIAN GROUP με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας. Από την Παρασκευή 09/12/2016 το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι. Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, και η Κεφαλλονίτικων συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρία KEFALONIAN LINES θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο προς την Κυλλήνη. Η εταιρία δεν προέβη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο το πλοίο «Ζάκυνθος» θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προκειμένου να συμβάλει στα προβλήματα του νησιού.
.thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: