Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Αυτός ο πατριώτης, δεν πρέπει να ξαναβρεί ούτε την ψήφο του!

Λεβέντης: Θα έκοβα κι άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για τα εξοπλιστικά
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι για το κόμμα του «το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου και η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς» και πρόσθεσε πως αν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, θα έκοβε «κι άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις".

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε τη μεγάλη του ανησυχία για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία και πρόσθεσε πως εάν ήταν πρωθυπουργός, θα έκοβε και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον πρωθυπουργό και να πει ότι χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Τόνισε, μάλιστα, πως «για την Ένωση Κεντρώων, το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου και η Τουρκιά απειλεί εκ του ασφαλούς». Ο Β.Λεβέντης είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τη σύγκλιση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας. 

Άσκησε, παράλληλα, σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «γαντζώνεται όσο μπορεί από την εξουσία».

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: