Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Στα «όπλα» ο ΣΚΑΪ, Αέρααα!

Σε νέα πίστα πέρασε σήμερα το πρωί ο ΣΚΑΪ υποδεικνύοντας στη Ν.Δ. ακόμα και τη γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει. «Μήπως πρέπει να το σηκώσετε το θέμα, κύριε Κουμουτσάκο;» ρώτησε ο Άρης Πορτοσάλτε αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Τσαβούσογλου με τον υπουργό Παιδείας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ελλάδα.


Και ως «φαντάρος» ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε ότι το έθεσε και διαβεβαίωσε ότι θα το ξαναθέσει στη Βουλή!
Τώρα γιατί είναι περίεργη μια φανερή (και όχι κρυφή, όπως αρχικά διέδιδε η Ν.Δ. και τα ΜΜΕ της) συνάντηση του υπ. Παιδείας με τον αρμόδιο Τούρκο αξιωματούχο για τα παιδιά των μουσουλμάνων που πάνε στα σχολεία της μειονότητας, προφανώς το γνωρίζουν οι τομεάρχες της Ν.Δ. και οι δημοσιογράφοι της.
Εκνευρισμένος ήταν από το πρωί όμως ο ερτζιανός ντελάλης της Ν.Δ., ίσως γιατί η εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου δεν έχει «σηκώσει» το θέμα με τα βλήματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Σαουδική Αραβία, όπως κάνει σήμερα σύσσωμος ο Τύπος του Β. Μαρινάκη.
Ίσως επίσης να εκνευρίστηκε και με την αποκάλυψη του «Έθνους» για την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Ίσως, τέλος, και για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» που ανέδειξε το -σκόπιμο;- λάθος του καθηγητή κ. Λιαργκόβα που... ξέχασε να αφαιρέσει μερικές δεκάδες δισ. ευρώ από τα χρέη της Ελλάδας!
Ο κ. Πορτοσάλτε, προφανώς λόγω και του εκνευρισμού του, «αναγκάστηκε» μάλιστα να καλέσει τον μόνιμο πρωινό συνομιλητή του και αντιπρόεδρο Άδ. Γεωργιάδη για να καλύψει το... κενό.
Κατακεραυνώνοντας αυτή τη φορά τον υπουργό Άμυνας ο αντιπρόεδρος μίλησε για ουρά στην υπόθεση με τα βλήματα. Πέραν αυτού, προχώρησε στέλνοντας και ένα κάπως «περίεργο» μήνυμα-κάλεσμα προς τους Έλληνες αξιωματικούς, που σε άλλη περίπτωση θα προκαλούσε τουλάχιστον εύλογες απορίες σε οποιονδήποτε συνομιλητή του δημοσιογράφο.
Και η ενημέρωση συνεχίζεται!
efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: