Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νέο βαρύ πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο από την Euroleague

Η εμπάθεια του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα… όρια. Μετά το πρόστιμο των 60.000 ευρώ με το οποίο τιμώρησε τον “ισχυρό άνδρα” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την παρουσία του στα VIP του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, και τις 120.000 ευρώ για την απόφαση του να δει από κοντά τον πρώτο αγώνα της σειράς των play-offs με την Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα η διοργανώτρια αρχή του επέβαλε και νέο βαρύτατο πρόστιμο 180.000 ευρώ για την εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Ισπανούς.


Συνολικά, η Euroleague έχει επιβάλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για μη συμμόρφωση στην ποινή της απαγόρευσης εισόδου, το ποσό των 360.000 ευρώ.
ο πόσο πολύ τον έχει «πονέσει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο και στον πλέον άσχετο με τα θέματα των «πράσινων» και της Euroleague.
Το oξύμωρο είναι ότι είναι τέτοιο το μίσος του Τζόρντι Μπερτομέου για τον Δ. Γιαννακόπουλο, που περίμενε το Σάββατο βράδυ στις 10.30 ι την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για να την υπογράψει ο ίδιος και να την στείλει στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Μόνο από το προσωπικό του mail δεν την έστειλε.
Όμως ο εκτελεστικός διευθυντής δεν έχει άλλη επιλογή καθώς οι ημέρες του τελειώνουν...στην διοργάνωση. Η Εφές, η Χίμκι, η Ζαλγκίριρις,ΤΣΣΚΑ ήδη έχουν δυσαρεστηθεί 
 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: