Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αιχμές Κεδίκογλου κατά της ΔΗΜΑΡ για αλλαγή στάσης

Δυο γαίδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Αιχμές κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς την οποία κατηγόρησε για αλλαγή στάσης, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ο κ. Κεδίκογλου, τόνισε ότι είχε υπάρξει άτυπη συμφωνία μεταξύ των εταίρων για το πλαίσιο του μεταβατικού φορέα της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά τελευταία στιγμή-όπως είπε-ο Φώτης Κουβέλης προσήλθε με άλλες θέσεις.
Σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι έμενε μόνο να καθοριστεί ο αριθμός των εργαζομένων και ότι ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει την πρόθεση να αυξηθεί ο αριθμός. «Περιμένουμε αποσαφήνιση των θέσεων της ΔΗΜΑΡ.
Ελπίζουμε σε συνέχιση στήριξης από τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο δρόμο που έχει ανάγκη η πατρίδα, στις μεταρρυθμίσεις. «Δεν θα πέσουμε σε ακυβερνησία, δεν θα πέσουμε σε στασιμότητα» είπε και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ με υπευθυνότητα στηρίζει την κυβέρνηση και σε αυτή τη δύσκολη καμπή».
Αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ άφησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τονίζοντας: «Εμείς δεν παίρνουμε ρεπό στα δύσκολα» και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ στη συνεδρίαση της ΚΟ να σκεφτεί σοβαρά. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχει ένα non paper με τα σημεία της συμφωνίας των τριών πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: