Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστοί αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μέχρι το μεσημέρι

Κλειστοί θα είναι κατά διαστήματα σήμερα αρκετοί δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Πλάκα, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "3ο Attica Run & Fun Grand Prix", με διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων.  Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία ισχύει από νωρίς το πρωί (6.30 π.μ.) προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι στις οδούς:   -Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού και τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, Σταδίου, Αθηνάς, Ερμού και Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους τους έως την πρώτη παράλληλο.

-Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Ερμού.
-Φρυνίχου, Σέλλεϋ, Τριπόδων, Φλέσσα, Ναυάρχου Νικοδήμου και Νίκης, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους τους έως την πρώτη παράλληλο.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους κατά τα χρονικά αυτά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: