Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νεκρός 45χρονος Αλβανός ληστής από τα πυρά 23χρονου Έλληνα

Νεκρός από τα πυρά ενός 23χρονου Έλληνα φοιτητή έπεσε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 45χρονος Αλβανός ληστής, στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου, στην Παιανία.
Όλα ξεκίνησαν περί τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δύο Αλβανοί διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ένοικό του, η οποία άναψε τα φώτα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι ένοικοι του σπιτιού κάλεσαν την αστυνομία.
Οι δύο διαρρήκτες κρύφτηκαν και, 45-50 λεπτά αργότερα, λίγο πριν από τις 3, εισέβαλαν σε δεύτερο σπίτι της περιοχής και απείλησαν με μαχαίρι τον 23χρονο φοιτητή Κτηνιατρικής Νίκο Δάβαρη και τη μητέρα του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι.
Οι δύο Αλβανοί ληστές έφυγαν και από το δεύτερο σπίτι και μπήκαν σε άλλο ένα, στο οποίο επίσης έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν, για να κρυφτούν σε λόφο της περιοχής. Λίγο πριν τις 4, επιχειρούν να ξαναμπούν στο σπίτι του 23χρονου φοιτητή και της μητέρας του, αλλά γίνονται εκ νέου αντιληπτοί.
Ο 23χρονος παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, καθώς έχει άδεια κυνηγού, και καταδιώκει τους ληστές. Σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρων πυροβολεί και σκοτώνει τον έναν εκ των δύο Αλβανών ληστών.
Ο ίδιος ο 23χρονος φοιτητής, δια του δικηγόρου του, ισχυρίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει προσαχθεί και ένας συγγενής του 45χρονου Αλβανού και εξετάζεται εάν είναι ο δεύτερος ληστής.
Εκτός εαυτού ο ίδιος, βλέποντας να απειλείται η ζωή της μητέρας του, πήρε το νόμο στα χέρια του, άρχισε να κυνηγά τους διαρρήκτες στους δρόμους της περιοχής και με μία κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε εν ψυχρώ τον έναν από αυτούς.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: