Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2015 υποσχέθηκε ο Μαυραγάνης – Πώς θα διατηρηθούν χαμηλά τα τέλη

Τη διατήρηση των χαμηλότερων Τελών Κυκλοφορίας για όσους ιδιοκτήτες πραγματοποιούν άρση ακινησίας των οχημάτων τους ανακοίνωσε, μιλώντας στη Βουλή, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2015.
Ειδικότερα το σύστημα καταβολής μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα που οι κάτοχοί τους πραγματοποιούσαν Αρση Ακινησίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2014 με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων μπόρεσαν να κινήσουν και πάλι τα αυτοκίνητά τους

με χαμηλότερο κόστος χρήσης αλλά και να μειώσουν στο ελάχιστο το τεκμήριο διαβίωσης αλλά και το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης (για ΙΧ με κινητήρες από 2.000 κ.εκ. και άνω).
Ο υφυπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκειά της ομιλίας του δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Στη φορολογία του αυτοκινήτου προβλέψαμε για πρώτη φορά το 2014 και σύντομα επεκτείνουμε και για τα επόμενα χρόνια τη δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας στη βάση των πραγματικών μηνών κυκλοφορίας μετά την άρση της ακινησίας.».

www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: