Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Βουλή: Το σήριαλ Γιαταγάνα. Αυτοί ρυθμίζουν την ζωή μας!

Σε σήριαλ εξελίχθηκαν οι δηλώσεις της ανεξάρτητου βουλευτή, Χρυσούλας Γιαταγάνα για την υπόθεση Χαϊκάλη.
Η κα. Γιαταγάνα σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ είχε δηλώσει αρχικά ότι, «Ο Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του Καμμένου. Με πήρε μόλις πριν από 2 μήνες τηλέφωνο, ως συνεργάτης τους, ζητώντας μου να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Του είπα, ‘’άντε φύγε από εδώ’’. Στη ζωή μου έχω δικάσει πολλούς απατεώνες, δεν αποκλείω να είναι στημένη η ιστορία.» Ακολούθησε η έντονη αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στο twitter με τη χαρακτηριστική φράσης, «Ενεργοποιούνται τα εν υπνώσει μαξιλάρια".
Το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προχώρησε μάλιστα σε επίσημη ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής, «Ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στομύλο της κυβέρνησης.
Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο.» Κατόπιν αυτών των αντιδράσεων η κα. Γιαταγάνα επανήλθε με διευκρινιστική προφορική δήλωση στην οποία διέψευδε ότι δήλωσε πως η υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Πάυλου Χαϊκάλη, μπορεί να είναι στημένη. Παρολ’αυτά, επέμενε στους ισχυρισμούς της περί επικοινωνία με τον Γ. Αποστολόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την κα. Γιαταγάνα επικοινώνησε μαζί της Οκτώβριο και της ζητούσε να επιστρέψει στο κόμμα των ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Δεν είχε προλάβει να συμπληρωθεί 1 ώρα και η κα. Γιαταγάνα επανέκαμψε με γραπτή ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει ολοκληρωτικά πλέον τις αρχικές δηλώσεις. Στην ανακοίνωση, η ανεξάρτητη βουλευτής αναφέρει, «Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στην Βουλή οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένου».
 stokokkino.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: