Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Λυκούδης και Αηδόνης, οι φωστήρες του πολιτικού συστήματος!

Πολύ βαρύ το κλίμα - Αυτή η βουλή δεν μπορεί να εκλέξει ΠτΔ 
 Συνεντεύξεις Για σκιώδη πολιτική πραγματικότητα κάνει λόγο στο Κόκκινο ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, μετά και από τις καταγγελίες Χαϊκάλη, που οδηγεί σε ασφυξία το πολιτικό σύστημα, αφήνοντας υπόνοιες για το αν υπάρχουν και άλλες προσπάθειες δωροδοκίας. Με κοινή τους ανακοίνωση οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης ζητούν να απέχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας οι βουλευτές που άλλαξαν τη στάση τους μεταξύ της ψήφισης του προϋπολογισμού και της ψηφοφορίας για τον πρόεδρο.
Οι δύο βουλευτές αιτιολογούν το αίτημά τους, λέγοντας ότι η απόπειρα χρηματισμού δημιουργεί βαριά σκιά για εκείνους που μετέβαλαν τη στάση τους μεταξύ των συγκεκριμένων ψηφοφοριών.
Έντονη αντίδραση από τον Σπύρο Λυκούδη και τον Χρήστο Αηδόνη Λυκούδης: "Είναι άθλια κατηγορία από πολιτικά σκουλήκια". Χρήστος Αηδόνης:" Άθλιοι επαίτες για να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ". Στις έντονες αντιδράσεις των παραπάνω βουλευτών απάντησε ο Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στο Κόκκινο, διευκρινίζοντας ότι δεν κατηγόρησε κανέναν, απλώς διερωτάται, μετά και από τις αποκαλυπτικές καταγγελίες Χαϊκάλη, "πως μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπήρχαν και άλλες απόπειρες;" Μήνυση κατά των 2 ανεξάρτητων βουλευτών θα υποβάλλει ο Σπύρος Λυκούδης.
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: