Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Επαναλειτουργούν από τις 11 Ιουνίου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ

Στις 8 το πρωί της 11ης Ιουνίου λοιπόν θα εκπέμψουν ταυτόχρονα όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ. Το Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο, το Τρίτο, η ΕΡΑ Σπορ, το EΡΑ Kosmos 93.6, η «Φωνή της Ελλάδος» και οι περιφερειακές ΕΡΑ, με κανονική ροή προγράμματος. H πορεία αναβίωσης των συμβάσεων των εργαζομένων (μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επανόδου 1.665 άτομα), και η εξέλιξη των διαδικασιών για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε προχθές το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.
Ο Δ. Τσακνής ενημέρωσε, επίσης, την κ. Κωνσταντοπούλου για την ανάγκη τροποποίησης νομικών διατάξεων προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη η λειτουργία της νέας ΕΡΤ, αλλά και για «την άοκνη προσπάθεια των προσωρινών Γενικών Διευθυντών για την αντιμετώπιση όλων των δυσλειτουργιών που έχουν προκύψει από το καθεστώς της ΝΕΡΙΤ».

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 αύριο ο πρόεδρος της ΕΡΤ
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΡΤ ανέφερε πως μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο πρόκειται να επισκεφθούν αύριο, Δευτέρα 8 Ιουνίου, τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα θέματα επαναλειτουργίας του σταθμού της Β. Ελλάδας και την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής. Τέλος, παρουσίασε τον σχεδιασμό για την εορταστική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Ραδιομέγαρο, την προσεχή Πέμπτη 11 Ιουνίου, ημέρα ανοίγματος της ΕΡΤ. Εξάλλου, η Διοίκηση της ΕΡΤ ανακοίνωσε την πρόσληψη του δημοσιογράφου Σταύρο Καπάκο, με σύμβαση μετακλητού υπαλλήλου, για την κάλυψη των αναγκών του γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου, με αντικείμενο την επιμέλεια του τηλεοπτικού προγράμματος και ειδικότερα των ενημερωτικών εκπομπών.

Προσωρινούς συντονιστές προγράμματος όρισε η ΕΡΤ
Επίσης, ανακοίνωσε την τοποθέτηση προσωρινών συντονιστών οι οποίοι θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους έως τις οριστικές τοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης, οι οποίες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του νέου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ. Οι προσωρινοί συντονιστές είναι οι εξής:
- Νικόλαος Τσιμπίδας, ως συντονιστής του Α΄ Προγράμματος Ραδιοφωνίας.
- Πανταζής Τσάρας, ως συντονιστής του Β΄ Προγράμματος Ραδιοφωνίας.
- Παναγιώτης Χρυσοστόμου, ως συντονιστής του Γ΄ Προγράμματος Ραδιοφωνίας και του KOSMOS.
- Αναστάσιος Επιτρόπου, ως συντονιστής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
- Ιωάννα Τριανταφύλλη, ως συντονίστρια στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΙΛΙΑ.
- Γεώργιος Παπαζαχαρίου, ως συντονιστής Περιεχομένου Περιφερειακών Σταθμών.
- Δημήτριος Γεωργόπουλος, ως συντονιστής Παραγωγής Καλύψεων Ειδήσεων.
- Ιωσήφ Νικολάου, ως συντονιστής Αθλητικών Προγραμμάτων.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι συντονιστές θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους έως τις οριστικές τοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης, οι οποίες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του νέου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ.

www.typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: