Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού συνεχίζει να ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ τις χυδαίες Ναζιστικές και φασιστικές αντιλήψεις!

Ακόμη περιμένουμε την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την καταγγελία μας που αποκάλυπτε ότι το ίδιο το Επιτελείο προβάλλει τις φασιστικές αντιλήψεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του army.gr

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αντί το ΓΕΣ να απαντήσει με επίσημη Ανακοίνωση του μέσω του Εκπροσώπου του Συνταγματάρχη Νικόλαου Φανιού, επιλέγει την πρακτική των άθλιων διαρροών.

Παραδέχεται μέσω αυτών ότι το army.gr με τον τρόπο λειτουργίας του προβάλλει τις φασιστικές αντιλήψεις, αλλά χρεώνει την πολιτική ευθύνη στην εταιρεία που χειρίζεται την ιστοσελίδα.
Εδώ προκύπτουν όμως σειρά ζητημάτων:
Ποια είναι η εταιρεία και από πότε το ΓΕΣ έχει αυτή την συνεργασία;
Η εταιρεία απολαμβάνει τέτοια ελευθερία χειρισμών;

Όποιος έχει κάνει έστω και μια μέρα φαντάρος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για αστείες δικαιολογίες!
Είναι δυνατόν να διαρρέεται ότι ο χειρισμός της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού γίνεται εν λευκώ χωρίς άμεσο πολιτικό έλεγχο;
Εμείς επαναλαμβάνουμε: 
Πραγματικά, είναι προκλητικά και εξίσου επικίνδυνα τα όσα συμβαίνουν στο ίδιο το Υπουργείο Άμυνας.
Αναφερόμαστε σε όσα έχουν σχέση με την προώθηση των αισχρών αντιλήψεων και δραστηριοτήτων της Ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, διατηρεί το σαιτ army.gr.
Το σαιτ αυτό δεν λειτουργεί μόνο ενημερωτικά, αλλά καθημερινά προχωρά σε ανάρτηση των δημοσιευμάτων που έχουν να κάνουν με τα ζητήματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Το army.gr λοιπόν συστηματικά δημοσιεύει-προβάλλει τις θέσεις των ΝΑΖΙ.
Μάλιστα σήμερα (Τετάρτη 07/02/2018), στο σαιτ αυτό αναδημοσιεύονται 36 αναρτήσεις των ΝΑΖΙ στην ενότητα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ" και πιο συγκεκριμένα "ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"!http://diktiospartakos.blogspot.gr

Μάλιστα, αξίζει να δει κανείς το τι ακολούθησε τις επόμενες μέρες.
Θα περίμενε κανείς ότι το Υπουργείο Άμυνας θα ευαισθητοποιούνταν, ότι ο ΑΓΕΣ Στεαφανής και ο Εκπρόσωπος Τύπου Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός θα λάμβαναν σχετική πρωτοβουλία.
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτε.
Το ΓΕΣ συνέχισε ΑΠΤΟΗΤΟ να προβάλλει ακραίες και αισχρές αντιλήψεις μέσω της αναδημοσίευσης άρθρων φασιστικών και ναζιστικών εντύπων.
Το Σαββάτο 10/02/2018 είχαμε 21 Αναδημοσιεύσεις της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: