Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Έφεδροι καταδρομείς θα περιφρουρούν το συλλαλητήριο

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
Μια οργάνωση που έχει συγκροτηθεί υπό την ονομασία «Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις - ΕΛ.ΛΑ.Σ» και αποτελείται από απόστρατους και πρώην μέλη των σωμάτων ασφαλείας πρόκειται να αναλάβει, κατά δήλωσή της, την «περιφρούρηση» του συλλαλητηρίου της Κυριακής.
«Θα διανείμουμε ομάδες σε συνεργασία με τους διοργανωτές. Έχουμε πάρει την έγκρισή τους και αύριο έχουμε νέα συνάντηση μαζί τους, καθώς ορισμένους, όπως την συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη, τους γνωρίζουμε χρόνια» είπε ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, από την εν λόγω οργάνωση, στο News 24/7.
Όπως εξήγησε, οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν στις ομάδες και θα φορούν πολιτικά ρούχα, έχουν εμπειρία εκπαίδευσης καθώς έχουν θητεύσει στις ειδικές δυνάμεις αλλά και σε σώματα ασφαλείας, ενώ στο παρελθόν είχαν προστατεύσει και το συλλαλητήριο του Χριστόδουλου.
«Θέλουμε να κάνουμε μια σωστή δουλειά. Δυστυχώς το παρακράτος έχει πολλούς τρόπους να διαλύει συγκεντρώσεις και θέλουμε να την προστατεύσουμε από κάθε Ρουβίκωνα που τον διαφημίζουν τα ΜΜΕ» συνεχίζει ο ίδιος, ο οποίος είπε πως όσοι πολίτες θέλουν να δηλώσουν εθελοντές και να συμμετάσχουν στις ομάδες περιφρούρησης θα μπορούν να το κάνουν αρκεί να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους.
Ισχυρίστηκε ότι η οργάνωση είναι πολιτικός φορέας, χωρίς κομματική ταυτότητα, με διάφορα μέλη, μεταξύ αυτών και απόστρατους.
Στο μεταξύ, σε ακροδεξιές ιστοσελίδες του διαδικτύου διακινείται το παρακάτω κείμενο:
«Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Στα πλαίσια του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018, η Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ», κατόπιν συνεννοήσεως με τους Οργανωτές θα αναλάβει την περιφρούρηση της εκδήλωσης.
Η επιτυχία του συλλαλητηρίου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους απανταχού της Γης Έλληνες και Φιλέλληνες, ότι η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι όρθια στον αέναο αγώνα της για το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό.
Δια του παρόντος κάνουμε έκκληση σε φίλους και γνωστούς να συμμετάσχουν χωρίς κομματική ταυτότητα παρέχοντας την βοήθειά τους στην εύρυθμη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
Ήδη η Ομάδα εφέδρων καταδρομέων «ΟΔΕΥΩ» (ΟΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ) και μέλη της «Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας» θα συμμετάσχουν στην περιφρούρηση του Συλλαλητηρίου.
Σχετικές Οδηγίες για όσους πρόκειται να συμμετέχουν θα αποσταλούν τα επόμενα 24ωρα.
Για τη συγκρότηση των ομάδων περιφρούρησης απαιτείται η άμεση αποστολή των ονομάτων και τηλεφώνων σας.
Ο τελικός συντονισμός των ομάδων επιτήρησης θα γίνει έξωθι του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 11.30 της 4ης Φεβρουαρίου».

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: