Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Δαχτυλίδι της φωτιάς»: Όλες οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι που οδήγησε στο βιασμό της κοπέλας....

Νωρίς το πρωί ένα νεαρό κορίτσι κατήγγειλε το βιασμό της, από δύο συμμαθητές της. Είχαν παίξει προηγουμένως το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της φωτιάς». Η κοπέλα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και με τη βοήθεια ενός συμμαθητή της μεταφέρθηκε σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Τα δύο μεθυσμένα αγόρια ασέλγησαν πάνω στο κορίτσι, τη στιγμή που κοιμόταν.

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» παίζεται με αλκόολ και τράπουλα. Το αλκοόλ τοποθετείται σε μεγάλο σκεύος, στο κέντρο του τραπεζιού. Γύρω του στήνονται, ανάποδα, τα χαρτιά της τράπουλας. Οι παίχτες κάθονται κυκλικά γύρω από το σκεύος με το αλκοόλ. Μπροστά τους έχουν όλοι από ένα ποτήρι με αλκοόλ. Ο καθένας τραβά με τη σειρά του από ένα τραπουλόχαρτο. Κάθε χαρτί αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο κανόνα. Συγκεκριμένα: Άσσοι: λέγονται «καταρράχτης».
Όλοι οι παίκτες πρέπει να πίνουν, έως ότου  αυτός που τράβηξε το χαρτί σταματήσει. Δυάρια: λέγονται «Fuck You» και ο παίκτης που τραβά ένα από αυτά επιλέγει κάποιον για να πιει ένα ποτό. Τριάρια: λέγονται «Fuck Me» και ο παίκτης που τραβά τριάρι, πρέπει να πιει ο ίδιος ένα ποτό. Τεσσάρια: λέγονται «whores» και όλες οι γυναίκες του τραπεζιού πρέπει να πιουν. Πεντάρια: λέγονται «κοινωνικά» και πίνουν όλοι. Εξάρια: λέγονται «dicks» και πίνουν μόνο οι άνδρες. Επτάρια: λέγονται «ουρανός». 

Μόλις εμφανιστεί στο τραπέζι ο συγκεκριμένος αριθμός, όλοι πρέπει να κοιτάξουν ψηλά και να δείξουν -με το δείκτη- τον ουρανό. Ο πιο αργός, πρέπει να πιει. Εναλλακτικά, λέγεται και ο «κανόνας του αντίχειρα». Πίνει ο τελευταίος που θα ακουμπήσει τον αντίχειρα στο τραπέζι. Οκτάρια: λέγονται «διάλεξε ένα ραντεβού» και αυτός που εμφανίζει ένα τετοιο χαρτί, επιλέγει κάποιον να πιει μαζί του. Εναλλακτικά, λέγονται και «never have i ever» και κάθε παίκτης λέει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ. Αν πει κάτι που έχει κάνει, πίνει. Εννιάρια: λέγονται «θέσε το ρυθμό». 
Αυτός που τραβά εννιάρι διαλέγει μια λέξη και ο επόμενος πρέπει να πει άλλη, που να κάνει ρίμα. Φαντάζεστε ποιος πίνει; αυτός που δεν θα τα καταφέρει. Δεκάρια: λέγονται «κατηγορίες». Αυτός που τραβά δεκάρι διαλέγει μια κατηγορία (πχ ζώο) και οι άλλοι καλούνται να πουν κάτι που να ανήκει σε αυτή. Ο πρώτος που δεν θα τα καταφέρει, πίνει. Βαλέδες: λέγονται «φτιάξε έναν κανόνα». 
Αυτός που βρίσκει βαλέ, μπορεί να προσθέσει κάτι στο παιχνίδι που θα διαρκέσει έως το τέλος της βραδιάς. Όποιος δεν ακολουθήσει τον κανόνα, πίνει. Εναλλακτικά λέγονται και «προτάσεις», με τους παίκτες να συμπληρώνουν, με μια λέξη έκαστος, ο ένας τον άλλον, φτιάχνοντας μια πρόταση. Ντάμες: λέγονται «ερωτήσεις». Ο παίκτης που «βγάζει» ντάμα ρωτά όποιον θέλει κάτι. Αυτός ρωτά κάποιον άλλο. Η ερώτηση εμπεριέχει και απάντηση στην ερώτηση που ‘χει γίνει στον ίδιο. Ο πρώτος που θα αποτύχει να ρωτήσει κάτι, πίνει. Ρήγες: λέγονται «σέρβιρε». Ο παίκτης πρέπει να βάλει μέρος του ποτού του, στο κεντρικό σκεύος. Ο τελευταίος που θα τραβήξει Ρήγα, οφείλει να πιει όλο το περιεχόμενο.... 
mixanitouxronou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: