Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παλλήνη τοπικό συμβούλιο: Έντονη αντιπαράθεση «ομόσταυλων»

Έντονες αντιπαλότητες έγιναν αντιληπτές μεταξύ μελών της παράταξης του δημάρχου Παλλήνης κ. Ζούτσου, τις οποίες οι πρωταγωνιστές δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφές. Αυτή τη φορά, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των κ.κ. Σμέρου και Τιλκιτζή, στη διάρκεια συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης, όταν ο αντιπρόεδρος Κ. Σμέρος, επιτέθηκε λεκτικά στον συνάδελφο του και μέλος της ίδιας παράταξης Γ. Τιλκιτζή! 


Αφορμή αποτέλεσαν οι απόψεις του εκ Κάντζας ορμώμενου κ. Τιλκιτζή, ο οποίος προασπιζόμενος τα συμφέροντα της γειτονιάς του (Κάντζας), έθεσε ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή! Και κατηγόρησε ανοικτά όσους προ εικοσαετίας δημιούργησαν τα «επταόροφα» στην Παλλήνη! Αποτέλεσμα ήταν ο Κ. Σμέρος (ο πατέρας του οποίου Γιώργος, περιφερειακός σύμβουλος σήμερα και δήμαρχος τότε) να επιτεθεί λεκτικά στο συνάδελφο του, λέγοντάς του ότι μιλάει εκτός θέματος (που ήταν τα Σχέδια Πόλης) σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο. 


Ο κ. Τιλκιτζής του αντέτεινε ότι δικαιούται να μιλάει ελεύθερα! Όλα εξελίχθηκαν μπροστά στον πρόεδρο του τοπικού Γ. Ζέρβα, που προήδρευε αλλά είχε μείνει ενεός! Το γεγονός ανέδειξε για άλλη μια φορά, το πρόβλημα στη διαφορά αντίληψης των πραγμάτων, που υπάρχει μεταξύ αρκετών μελών της παράταξης Ζούτσου...


Το θέμα είναι ότι πλέον η κατάσταση μάλλον δεν ελέγχεται, διότι δεν περιορίζεται σε κλειστές πόρτες και γραφεία, αλλά διαχέεται και στις δημόσιες συζητήσεις!


Οι τριγμοί δεν έχουν τέλος...
πηγή εφημερίδα “Επταήμερο”


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: