Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!

Δεν θα παραστεί στη σύσκεψη η Α. Παπαρήγα 

Δεν θα παραστεί στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία όπως τονίζει ξεκαθάρισε τη θέση της και εξέφρασε επισήμως τη διαφωνία της για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων, στην προηγούμενη συνάντηση της με τον κ.Παπούλια.
Η κ. Παπαρήγα, μίλησε σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Άρεως. Κατηγόρησε για σόου, τερτίπια και τακτικισμούς τόσο τους εντολοδόχους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όσο και τα κόμματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς, όπως είπε, κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών ενώ γνώριζαν ότι δεν θα συνεργαστούν, συνέχιζαν για να διαμορφώσουν προεκλογικό κλίμα ο καθένας στα μέτρα του.
Ιδιαίτερα για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι ενεργεί τυχοδιωκτικά, καθώς ενώ διακηρύσσει κυβέρνηση αριστεράς, απευθύνθηκε και σε ΝΔ και σε ΠΑΣΟΚ για σχηματισμό κυβέρνηση.
Ωστόσο, η Αλέκα Παπαρήγα ζήτησε να αλλάξει ο λαός την ψήφο του αν γίνουν εκλογές και να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας, η λαϊκή συμμαχία για να φθάσει στη νίκη ο αγώνας της ανατροπής .
Η κ. Παπαρήγα κάλεσε σε «συναγερμό και επαγρύπνηση» τους οπαδούς και τα μέλη του κόμματος , αλλά και όσους δεν ψήφισαν το κόμμα της γιατί πίστεψαν ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με λοιπές δυνάμεις μπορεί να ανακουφίσει το λαό από τα βάσανά του.
Ωστόσο στην περίπτωση που προκύψει κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αυτή θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, και ο λαός πρέπει να βγει σε πόλεμο. Αν όμως πάμε σε εκλογές,  η κ. Παπαρήγα, είπε ότι απαιτείται «συναγερμός και επαγρύπνηση γιατί η δεύτερη κάλπη πρέπει να δείξει ότι οι εργατοϋπάλληλοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, καταλαβαίνουν τι σημαίνει για την άλλη μέρα ισχυρό ΚΚΕ. Αλλάξτε την ψήφο σας, αυτό είναι το σύνθημά μας, αν γίνουν εκλογές» είπε η κ. Παπαρήγα.
www.ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: