Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δ. Βερύκιος: Γιατί ο κ. Μεϊμαράκης υποστηρίζει κάτι που δεν είναι αλήθεια;


Ο διευθυντής του Alpha 98,9 και έμπειρος στρατιωτικός συντάκτης Δήμος Βερύκιος επανήλθε μέσα από την πρωινή εκπομπή του, στα όσα δήλωσε χθες με ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και αφορούν το ζεύγος Σιαφάκα.

«Βγήκα για να υποστηρίξω την αλήθεια. Για να εκφράσω την απορία μου, γιατί ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης με αψυχολόγητη δήλωσή του υποστήριξε ότι η κ. Κλαίρη Σιαφάκα σύζυγος ενός εκ των προφυλακισμένων για την υπόθεση Energa δεν ήταν στο γραφείο του γιατί δεν ήταν στο ΦΕΚ, δεν ήταν διευθύντρια, όπως είχε γράψει η Realnews την Κυριακή. Και τι είπα; Την αλήθεια... Η κ. Σιαφάκα ήταν η ψυχή του γραφείου του υπουργού Εθνικής Αμυνας και ο σύζυγος ήταν πρόεδρος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Ηταν δηλαδή το ζεύγος Σιαφάκα εκ των στενών συνεργατών του κ. Μεϊμαράκη.

Δε γίνεται να μη λέμε πια την αλήθεια, εδώ που φτάσαμε. Αυτό που μου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση αλλά και απορία είναι γιατί έσπευσε ο κ. Μεϊμαράκης να πει δεν είναι έτσι, αλλά γιουβέτσι. Δεν ξέρω, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Αλλο η υπόθεση Energa κι άλλο η υπόθεση Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα όπου όσο ήταν ο κ. Σιαφάκας στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δεν είχα ακούσει μα το θεό ότι έκανε κάτι στραβό, θα το χα πει και θα το χα γράψει. Τώρα γιατί σπεύδει ο κ. Μεϊμαράκης με τέτοια ζέση με τέτοιο κατά τη γνώμη μου άκομψο τρόπο να υποστηρίξει κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να ρίχνεις στάχτη στα μάτια του κόσμου πια... Κανένας, μα κανένας, ούτε ο δημοσιογράφος, ούτε ο πολιτικός, ούτε κανένας, μα κανένας γιατί έχουμε φτάσει στον πάτο και στον πάτο μόνο αλήθειες πρέπει να λέμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: