Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Επιχείρηση δημοπράτησης των μονάδων της Αττικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημοπράτηση των τεσσάρων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων της Αττικής, αφού τη Δευτέρα 19/11, στις 08.00 το πρωί, συγκαλείται η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με πρώτο θέμα την: «Έγκριση τευχών δημοπράτησης για το έργο «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική διαχείριση και λειτουργία τεσσάρων Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Αττική». Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, Λ. Συγγρού 15-17, στον 7ο όροφο.
Όπως επισημαίναμε και σε προηγούμενο σχολιασμό μας, η ΕΕ του ΕΔΣΝΑ «σαν έτοιμη από καιρό» προχωρά στην υλοποίηση ενός σχεδιασμού, που έχει συναντήσει την καθολική, σχεδόν, απόρριψη, χωρίς καν να έχει φέρει το θέμα στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, από το φόβο μήπως ακουστεί και κάποια διαφορετική άποψη. Είναι χαρακτηριστικό (και εξοργιστικό μαζί) ότι το ΔΣ του ΕΔΣΝΑ συγκαλείται, εκ των υστέρων, την ίδια μέρα (19/11), στις 11.00 π.μ., με θέμα: «Ενημέρωση για τα έργα κατασκευής των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική, από τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νικόλαο Μαντζούφα».
Είναι γνωστό ότι με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής, στις 25/10/2012, τα συγκεκριμένα έργα εντάχθηκαν στις διατάξεις του Ν. 3389/2005 (για τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – ΣΔΙΤ). 

prosynat.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: