Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ


Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, κάποιοι ευνοημένοι από το μακροχρόνια βαθύ ΠΑΣΟΚ, δεν λένε να βάλουνε μυαλό. Αντί ν ασχοληθούν με τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τον τομέα που υποτίθεται ότι υπηρετούν, χώνονται «εκεί που δεν τους σπέρνουν» .
Μια τέτοια  περίπτωση είναι και ο εκλεκτός του Περιφερειάρχη  Ι. Σγουρού περιφερειακός σύμβουλος και αναπληρωτής Διοικητής του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, Γιώργος Σμέρος.
Αντί ν ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου που τον έχουν τοποθετήσει, λειτουργώντας ρουσφετολογικά εμπλέκεται στα εσωτερικά εκπαιδευτικά θέματα σχολείου στην Δημοτική ενότητα Παλλήνης, τηλεφωνώντας σε διευθυντές και προϊσταμένους υπηρεσιών.
Είναι γεγονός ότι η  συνήθεια δεν ξεπερνιέται εύκολα κ. Σμέρο , αλλά επειδή κάθε περίπτωση πρέπει ν αξιολογείται ιδιαιτέρα  όταν είναι κάποιος δημόσιο  πρόσωπο, μην εκτίθεστε για ψήλου πήδημα για  κάθε φανατικό σας «φίλο», γιατί είμαστε μικρή κοινωνία και όλα μαθαίνονται.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδράτε κυκλοθυμικά όταν σας υπενθυμίζουν δια ζώσης το σφάλμα σας, αλλά τώρα πλέον τα πράγματα μπορεί ν αλλάξουν και οι συμπολίτες που χθες σας χαιρετούσαν αύριο να σας γυρίσουν την πλάτη.
Το νέο (όχι απαραίτητα ηλικιακά) έρχεται και το παλιό απέρχεται.
Οδυσσέας Ρομπάκης
Γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: