Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

"Oνόματα βόμβα" δίνει ο Λαυρέντης και οι συνεργάτες του…

O επιχειρηματίας είχε αρχίσει και συνεχίζει να αποκαλύπτει ονόματα «βόμβα» πολιτικών και επιχειρηματιών τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στις «μέρες και τις πράξεις» του άλλοτε κραταιού επιχειρηματία.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαυρεντιάδης εκβιάζει ανοιχτά πλέον 2 με 3 πολιτικούς με «βαρύ όνομα» (οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μεγάλη μίζα την εποχή των δανείων της Proton Bank προς τις επιχειρήσεις Λαυρεντιάδη), έναν μεγάλο επιχειρηματία (επίσης το όνομα του προκαλεί πάταγο), αλλά και υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη τα οποία συνδέει με μια σειρά κακουργηματικών πράξεων.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Λαυρεντιάδης έχει διαμηνύσει σε ένα πλήθος προσώπων, ότι αν δε τον βοηθήσουν τώρα, θα τους πάρει μαζί τους, ενώ έχει φθάσει σε σημείο, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται κάποιοι που τον άκουσαν, να λέει ότι θα προκαλέσει «χάος» στη χώρα αν αρχίσει να δημοσιεύει τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή του.
Μάλιστα, να αναφέρουμε, τέλος, ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Λούα – Λούα αναμένεται να στείλει τις επόμενες εβδομάδες ένα μήνυμα σε κάποιους - κάποιο, μέσω ενός σκανδάλου που θα δημοσιευτεί σε κυριακάτική εφημερίδα, εφόσον φυσικά δε λάβει την ασυλία που ζητάει.

www.sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: