Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ



19 Γενάρη Αθήνα πόλη-αντιφασιστική
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΜΟΝΟΙΑ, 14:00
ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πες το με ένα τραγούδι…, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 16:00

 Οι Οικολόγοι Πράσινοι στεκόμαστε απέναντι σε κάθε ρατσιστική, φασιστική και νεοναζιστική συλλογικότητα. Υπερασπιζόμαστε τις ανθρώπινες αξίες και διεκδικούμε μια ειρηνική, μη βίαιη κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι στις ευκαιρίες και στα δικαιώματα, ίσοι στην ελευθερία του λόγου και απαλλαγμένοι από το φόβο. Συμμετέχουμε σε αντιφασιστικές πρωτοβουλίες και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας σε αντίσταση στην πλάνη των νεοναζί, σε προσπάθεια για την ανάκτηση αξιών της ελληνικής κοινωνίας που προτάσσουνε το «εμείς» αντί για το «εγώ», σε κοινές προσπάθειες για την κοινωνική αλληλεγγύη και την υπεράσπιση της δημοκρατίας και σε κοινούς αγώνες για τα συλλογικά αγαθά και το δημόσιο συμφέρον που δεν αποτελεί προνόμιο όσων έχουν το «ίδιο αίμα». 
Δεν ξεχνάμε τι σημαίνει φασισμός – Ενημερώνουμε όλους ώστε να μην γνωρίσουμε αυτή την ντροπή του ανθρώπινου γένους ποτέ ξανά – Ας μην επιτρέψουμε ο φασισμός των λίγων να γίνει η καταστροφή όλων μας.
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 συμμετέχουμε στην αντιφασιστική μέρα δράσης 19 Γενάρη Αθήνα πόλη – αντιφασιστική και καλούμε κοντά μας όλους όσους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και επιλέγουμε συνειδητά τον ειρηνικό – μη βίαιο δρόμο αντίστασης στο φασισμό.
Σημείο συνάντησης: πλατεία Κουμουνδούρου, 14:00, μπροστά στο γραφείο των Οικολόγων Πράσινων
www.ecogreens-gr.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: