Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ας δεηθούμε ..δια την αποπεράτωση !


Ολοκληρώνετε επιτέλους  η  αποπεράτωση του Καλλιτεχνικού σχολειού γέρακα .
Επιτέλους μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κατασκευής  του πολυπόθητου καλλιτεχνικού σχολειού γέρακα. Mετά από τόσα χρόνια καθυστέρησης και ταλαιπωρίας που ταλανίζεται η κατασκευή του, επτά  περίπου αν θυμάμαι καλά, έτσι ώστε να ανασάνουν λίγο από τον συνωστισμό τα σχολεία της περιοχής μας, ειδικά πλέον της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μιας και η κατασκευή του 5ου Δημοτικού για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  έχουν ήδη ανασάνει με  την ολοκλήρωση του,  καθώς  λειτούργει από τις αρχές της σχολικής χρονιάς.

Σήμερα λοιπόν 5 /2/2013 σε επίσημη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο χώρο του σχολείου όπου παρευρέθησαν  εκπρόσωποι του Δήμου  ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Δημήτρης Καρκούλιας και ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Άγγελος Λιακόπουλος, ο γενικός διευθυντής έργων  κ, Θεοτοκατος και δύο μηχανικοί εκ μέρους του ΟΣΚ ,ο εργολάβος του έργου κ Παπαχαραλάμπους, οι διευθυντές του 3ου γυμνάσιου κ. Π. Κοσμιδης του 2ου λυκείου κ. Γεωργακη του καλλιτεχνικού σχολείου κ. Γκέκα, ο Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνάσιου και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης γονέων Παλλήνης κ  Κακλιδάκης και μελή του Δ.Σ. ο Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου κ. Βολιώτης και μελή του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του καλλιτεχνικού σχολείου κ. Ι. Ανδριανός.
Ο γενικός διευθυντής του ΟΣΚ  δεσμεύτηκε παρουσία όλων μας ότι το κτίριο θα αποπερατωθεί και θα παραδοθεί το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου του 2013 διότι το κονδύλι από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, όπου και ανήκει το συγκεκριμένο έργο, έχει αποδεσμευτεί και εντός των ημερών θα συνεχιστεί η κατασκευή του σχολείου με γοργούς ρυθμούς  έτσι ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη σχολική χρονιά.
Θεωρώ ότι είναι μια ευχάριστη και αναπάντεχη εξέλιξη και μία νότα αισιοδοξίας για  όλη την σχολική κοινότητα του Δήμου μας μέσα στο γενικό κλίμα της απαισιοδοξίας και  απογοήτευσης που ζούμε τούτο τον δύσκολο καιρό.   
Μανώλης Κακλιδάκης   



Δεν υπάρχουν σχόλια: