Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΟΚ

80.000 ευρώ έκαναν "φτερά" από την μονάδα της Κοζάνης. Τα περίεργα της διάρρηξης

Κοντά στις 80.000 ευρώ είναι το ποσό που υποστηρίζει ότι έχει αφαιρεθεί από το χρηματοκιβώτιο της 2ης ΤΑΞΥΠ στην Κοζάνη, στρατιωτικός που είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των οικονομικών της μονάδας του Α’ Σώματος Στρατού.
Ο 40 χρονος αξιωματικός όπως αναφέρει ρεπορτάζ του τοπικού kozan.gr υποστηρίζει ότι “δύο άγνωστοι του χτύπησαν την πόρτα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά του γραφείου του και του χρηματοκιβωτίου, που βρίσκεται στην 2η ΤΑΞΥΠ (στο Α’ ΣΣ) και εξαφανίστηκαν”. 
Όπως διαπιστώθηκε το πρωί, από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν χρήματα, με το ακριβές ποσό που έχει αφαιρεθεί να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, αν και συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για 78.000 ευρώ, ενώ ο 4οχρονος , στο στάδιο της προανάκρισης, φέρεται να ισχυρίστηκε, πως – προφανώς – οι δύο άγνωστοι, που το βράδυ τον είχαν δέσει και φιμώσει, μπήκαν στο στρατόπεδο και αφαίρεσαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.
Ωστόσο πηγές του ΓΕΣ λένε ότι δεν έχει μπει κανείς στην μονάδα
Η Διεύθυνση Οικονομικού και Διεύθυνση Ελεγκτικού του Α’ΣΣ έχει ξεκινήσει ήδη διαχεριστικό έλεγχο στα οικονομικά της 2ης ΤΑΞΥΠ, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές αυτής της πολύ περίεργης υπόθεσης, ενώ ο 40χρονος αξιωματικός παραμένει στην Ασφάλεια Κοζάνης , όπου συνεχίζεται η προανάκριση.

Μια παράξενη και πρωτοφανή για τα χρονικά της περιοχής υπόθεση, διερευνά από το πρωί το τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης. Όπως αποκαλύπτει το kozan.gr, αξιωματικός του Στρατού, που υπηρετεί ως οικονομικός διαχειριστής στην 2η ΤΑΞΥΠ (στο Α’ ΣΣ) στην Κοζάνη, βρέθηκε, νωρίς το πρωί, φιμωμένος και δεμένος στο σπίτι του.
Την αστυνομία ειδοποίησε γείτονάς του, γύρω στις 08:00 π.μ., αφού η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή και έγινε γρήγορα αντιληπτός. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε 0 40χρονος αξιωματικός, χθες γύρω στις 00:00 η ώρα,

www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: