Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Κάποιος ήρθε απόψε απ τα παλιά!

«Δεν έπρεπε να μιλήσει τώρα για άλλη κυβέρνηση ο Σαμαράς…»
Μολονότι θεωρεί «ενδιαφέρουσα» την ιδέα του Α. Σαμαρά για κυβέρνηση «εθνικής ευθύνης», ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος χαρακτήρισε άκαιρη τη διατύπωσή της, τη συγκεκριμένη, στιγμή, όπως είπε στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη.
«Βλέπετε ότι τώρα προκαλούνται έως και συνειρμοί με τα Ιουλιανά, το τελευταίο που νομίζω ότι χρειάζεται αυτήν την περίοδο είναι τέτοιο κλίμα» είπε.

«Ήλθε η ώρα του συμβιβασμού» εκτίμησε ο κ. Κύρτσος, χαρακτηρίζοντας «αναγκαίο κακό» τη συμφωνία, έστω και αν αυτή «δεν είναι στα μέτρα της ελληνικής οικονομίας». Διατύπωσε την άποψη ότι αν δεν συναφθεί συμφωνία κινδυνεύουμε «να πάθουμε μεγάλη ζημιά, που μόνο μετά από πολλά χρόνια θα μπορέσουμε να διορθώσουμε».
Ερωτηθείς για τη στάση των δανειστών, ο ευρωβουλευτής είπε ότι δεν πιστεύει ότι συνωμοτούν εναντίον της κυβέρνησης, ούτε πως σκοπεύουν να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική κατάσταση, εδώ. «Είναι μπερδεμένοι, χωρίς κοινή στρατηγική», εκτίμησε προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούν ως επιχείρημα το γεγονός πως άλλες χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, «βγαίνουν από το τούνελ».

www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: