Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΚΤΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ



Πρόσκληση

Παρασκευή 17 Ιουλίου, Πολυχώρος Αθηναΐδα, 19:30μμ

Κοινοβουλευτική ομάδα των Ευρωπαίων Πράσινων και Οι Οικολόγοι Πράσινοι, σας καλούμε στην στρογγυλή τράπεζα που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της επίσκεψης οκτώ Ευρωβουλευτών Μελών της ομάδας των Πράσινων (Greens/EFA Group) από διαφορετικές χώρες, για την ανταλλαγή εμπειριών, την εμπέδωση της κατάστασης στη χώρα μας, και την συζήτηση για τα επόμενα βήματα στην αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον πολυχώρο Αθηναΐδα (Καστοριάς 34-36 Βοτανικός) στις 19:30, με παρεμβάσεις από τους Ευρωβουλευτές (Josep-Maria Terricabras, Ernest Urtasun, Ska Keller, Sven Giegold, Jill Evans, Ulrike Lunacek, Eva Joly, Τerry Reintke ) αλλά και άλλους καλεσμένους, θέλουμε να συζητήσουμε σχετικά με τα ζητήματα της Βιώσιμης Πράσινης Ανάπτυξης, της Λιτότητας, του Κοινωνικού Κράτους, και της Μετανάστευσης. 
Σας προσκαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας μέσα από σύντομες παρεμβάσεις στην συζήτηση.
Την συζήτηση θα συντονίζουν η κυρία Παρασκευή Τσέτση, Γραμματέας της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, και ο κύριος Γιώργος Καραμέρος, αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται και θα παρέμβουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, ο Δημαράς Γιώργος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ ΑΘΗΝΑΣ, από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και ο πρώην Ευρωβουλευτής των οικολόγων πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Επίσης θα παρευρίσκονται και θα παρέμβουν και άλλοι βουλευτές και υπουργοί της Κυβέρνησης 

Η συνεκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων,
Δήμητρα Λυμπεροπούλου
  
Πλατεία Ελευθερίας 14, 10553
Τηλ. 210-3306301
6974263563-6941527255

Δεν υπάρχουν σχόλια: