Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Εφοπλιστής ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας

Σε απεργία πείνας στο υπουργείο Ναυτιλίας, ανακοίνωσε πως προχωρεί από σήμερα το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Golden Star Ferries διαμαρτυρόμενος, όπως αναφέρει σε επιστολή του για την καθυστέρηση των υπογραφών που θα επιτρέψουν σε πλοίο της εταιρείας του να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του.


Ο εφοπλιστής Γιώργος Στεφάνου ισχυρίζεται στην επιστολή του ότι ο υπουργός «κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή».
Διαβάστε την ανακοίνωση
«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Στις 17:00 ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπορυγείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.
Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός «κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή.
Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».
 .koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: