Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Όποιος σκάβει τον λάκκο τ΄ αλλουνού, πέφτει ο ίδιος …μέσα

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των ελληνικών πόθων

 Σε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προέβη, από την Σμύρνη, ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ ΜπαχτσελίΟ σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου και αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, σχολιάζοντας σε προεκλογική του ομιλία την ενόχληση στην Ελλάδα για το προεκλογικό σποτ της παράταξής του, που δείχνει την Κύπρο ως τουρκική, απόρησε για την ελληνική αντίδραση.

Όπως είπε ο Μπαχτσελί, "Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους 'τι να κάναμε', 'πώς να τη δείχναμε'; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει".
Συνεχίζοντας το παραλήρημα, ο Μπαχτσελί είπε "η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους".
 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: