Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Οι απαράδεκτοι!

Σημίτης για τις υποθέσεις Γιάννου και Άκη: Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι
Σε μία σύντομη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Σημίτη αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθήνας του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7.


Συγκεκριμένα, ο Γ. Αμυράς αποκάλυψε πως μίλησε με τον πρώην πρωθυπουργό στο περιστύλιο της Βουλής και σε ερώτησή του για το πώς βλέπει τις αποκαλύψεις για τους πρώην υπουργούς του που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς, ο Κώστας Σημίτης του απάντησε: «Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι».
Παράλληλα, ο Γ. Αμυράς προανήγγειλε την κατάθεση οδικού χάρτη για τις μετεκλογικές συνεργασίες με φιλοευρωπαϊκές, φιλελεύθερες δυνάμεις στις οποίες περιλαμβάνεται η ΝΔ και όχι το ΚΙΝΑΛ.
Μιλώντας για το συνέδριο του Ποταμιού το επόμενο Σαββατοκύριακο, διέψευσε τις φήμες ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει την ηγεσία, και εξήγησε ότι τάσσεται υπέρ της αυτόνομης παρουσίας του Ποταμιού και της συμμετοχής του στις εκλογές αλλά με ξεκάθαρο πλαίσιο για τη μετεκλογική του στάση: «Θα πω στο συνέδριο, "αγαπητοί Ποταμίσιοι, είμαστε κίνημα συνεργασιών. Ελάτε με χαρτί και με μολύβι να πούμε με ποιους πρέπει να συνεργαστούμε στη βάση ποιων θέσεων, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, για τη ρύθμιση σχέσεων κράτους-Εκκλησίας με σεβασμό της μιας πλευράς προς την άλλη, για ένα νέο Δημόσιο με αξιολόγηση και λογοδοσία, για την προστασία του περιβάλλοντος».
Ανέφερε ότι στο εσωκομματικό δημοψήφισμα που έγινε στο Ποτάμι με συμμετοχή 6.000 μελών. ένα 47% τάχθηκε υπέρ της σύμπλευσης με τη ΝΔ και ένα 45% υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με το πρώτο κόμμα.
 documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: