Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΗ: Προθεσμία έως τις 17 Δεκεμβρίου στη Χαλυβουργική για τη ρύθμιση του χρέους της

Παράταση έως την επόμενη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, δίνει η ΔΕΗ στη Χαλυβουργική, ύστερα από τη δέσμευση της εταιρίας ότι στις 10 Δεκεμβρίου θα υποβάλει σοβαρές προτάσεις για το χρέος ύψους 31,8 εκατ. ευρώ από κατανάλωση ρεύματος. Σε ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ εκφράζει την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί λύση, εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα από την ιδιοκτησία της Χαλυβουργικής. 

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

"Η διοίκηση της ΔΕΗ εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης με τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ κάλεσε σήμερα στα γραφεία της το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Σκινδήλια, για την εξεύρεση λύσης για το υπέρογκο χρέος των 31,8 εκατ. Ευρώ, και τον τερματισμό της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μη πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών. 

Ο κ. Σκινδήλιας δεσμεύθηκε ότι μετά από σχετική συνεννόηση με την ιδιοκτησία της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ θα υποβάλει στη ΔΕΗ σοβαρές προτάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 10.12.2018. Κατόπιν των ανωτέρω η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε ότι οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την εν λόγω εταιρεία μετατίθεται για τη Δευτέρα 17.12.2018. 

Παράλληλα, κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόβλημα. Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει την ελπίδα, ότι εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα εκ μέρους της ιδιοκτησίας της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ μπορεί να βρεθεί λύση. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του".
 .enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: