Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΔΗΜοτικής Οικολογικής Συνεργασίας "νέος ΔΗΜ.Ο.Σ."


Αγαπητοί, συμπολίτες /συμπολίτισσες,

Η «ΔΗΜοτική Οικολογική Συνεργασία» ευχαριστεί όλους αυτούς που με την ψήφο τους έδειξαν εμπιστοσύνη και τίμησαν το ψηφοδέλτιο μας.

Για την εκλογή της επόμενης Κυριακής έχει να δηλώσει τα εξής:

Το δημοκρατικό ήθος που διέπει τον συνδυασμό μας αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουμε στο πολιτικό κριτήριο των ψηφοφόρων μας δεν μας επιτρέπει να κάνουμε υποδείξεις.

Ταυτοχρόνως όμως δεν μπορεί να αγνοήσουμε, τις πολιτικές που υπηρετούν τα δύο ψηφοδέλτια που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο.

Θεωρούμε λοιπόν ότι οι δημότες συμμετέχοντας στις επαναληπτικές εκλογές της 14/11/2010, θα καθορίσουν την στάση τους όπως εκείνοι κρίνουν.

Η μάχη των εκλογών τελείωσε για εμάς με επιτυχία και τώρα ξεκινάμε όπως έχουμε δεσμευτεί, στην δράση.

Η «Δημοτική Οικολογική Συνεργασία» με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, επιμονή και συνέπεια, θα δώσει το στίγμα του προγράμματός της στο Δημοτικό συμβούλιο, στην κοινωνία, και θα παλέψει παρεμβαίνοντας για τα «μεγάλα» και «μικρά» προβλήματα της πόλη μας.

Ο εκπρόσωπός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιώργος Μπουλμπασάκος, τα στελέχη και οι φίλοι της Δημοτικής μας παράταξης, θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη Δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διαμόρφωση κοινωνικής αλληλεγγύης στην δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης καθώς και τη θεσμοθετημένη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε αυτή την στιγμή στους πολίτες του νέου Δήμου Παλλήνης , είναι ότι θα συντονιστούμε μαζί τους, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους, απόλυτα συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Καιρός για την Παλλήνη των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: