Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

4ο Δημοτικό Παλλήνης: Επτά (7) οι έως τώρα παραιτήσεις στο Σύλλογο Γονέων.

Έκπληξη και προβληματισμό προκαλεί η ΝΕΑ αναταραχή στο Δ.Σ. του Συλλόγου του 4ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης που σαν αποτέλεσμα έχει την αποδυνάμωση και την απαξία του συλλόγου στα μάτια των μελών του.

Μια νέα ανακοίνωση με ημερομηνία 14/3/2011 αυτή τη φόρα προς την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Παλλήνης επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο τις πληροφορίες μας για τέσσερεις νέες παραιτήσεις μελών από το Δ.Σ.

Από την ήμερα των εκλογών 2/12/2010 έως και σήμερα έχουν παραιτηθεί « έξι μέλη του Δ.Σ και ένα της Εφορευτικής Επιτροπής » επικαλούμενα διάφορους λόγους.

Χαρακτηριστικές όμως είναι οι επιστολές παραιτήσεων που διαθέτουμε και κατηγορούν τα αποτελέσματα των εκλογών ως παράνομα, ενώ άλλες φωτογραφίζουν συγκεκριμένο μέλος του σημερινού Δ.Σ. να συμπεριφέρεται με ιδιοτελείς σκοπούς για την ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο σχολείο.

Προβληματισμό όμως προκαλεί και η στάση της Διευθυντρίας του σχολείου, που παρ΄ ότι έχει πλήρη γνώση όλων των επιστολών, ενώ παραβρίσκεται και παρεμβαίνει στο Δ.Σ. αλλά και διαθέτει εμπειρία από συλλόγους, (ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Γονέων Παλλήνης) δυστυχώς δεν έχει ακόμη εκφραστεί υπέρ της επανάληψης των εκλογών του Συλλόγου, που κατά τη γνώμη μας είναι και η μονή λύση αποκατάστασης και απεμπλοκής της λειτουργίας του συλλόγου.

Εμείς δεν θα υιοθετήσουμε προς το παρόν την άποψη που δυστυχώς όλο και περισσότεροι γονείς εκφράζουν, ότι δηλαδή… οι τέσσερεις σταυροί στο ψηφοδέλτιο δεν ήταν ένα κατά λάθος γεγονός όπως εμφανίζεται, αλλά ένας άτσαλος τρόπος απόκτησης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. από συγκεκριμένους κύκλους .

Το pressing News παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις και διερευνά με προσοχή τις νέες αναφορές που έκανε ανώνυμος αναγνώστης, και μας απέστειλε με σχόλιο, (δεν το αναρτήσαμε ακόμη) αφού αναφέρει ονόματα και γεγονότα που δεν είναι προς το παρόν διασταυρωμένα από εμάς…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: