Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοσίων Νηπιαγωγείων – Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης

Καλούνται όλα τα εκλεγμένα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια, οι Εκπρόσωποι στις Ενώσεις Γονέων και στις Σχολικές Επιτροπές, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Δημοσίων Νηπιαγωγείων – Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης, σε κοινή σύσκεψη την Κυριακή 20-03-2011, ώρα 10.30 π.μ. στο 1ο Λύκειο Παλλήνης (Λεωφ. Μαραθώνος 16ο χλμ.).

Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε ότι η οικονομική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνική κρίση επηρεάζοντας όλους τους τομείς της ζωής μας.

Στο χώρο της Παιδείας όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, οι επιπτώσεις έχουν ήδη φανεί και πληθαίνουν όσο η κρίση διευρύνεται ενώ συνεχώς καινούργια προβλήματα έρχονται να προστεθούν σ' αυτά που ήδη αντιμετωπίζουμε.

Σ' αυτή την κατάσταση της «Δημόσιας Δωρεάν Εκπαίδευσης», που οδηγεί τα παιδιά μας στην αμάθεια, έχουμε μόνο μια επιλογή: Αυτή της ενεργής συμμετοχής και της συλλογικής δράσης και αντίστασης. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι, μέσα από τα συλλογικά μας όργανα, Συλλόγους Γονέων, Ενώσεις Γονέων, Ομοσπονδίες Γονέων, να αγωνιστούμε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν στη σύσκεψη της Κυριακής.

Επίσης, επειδή το δυναμικό μας είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό, θα συζητήσουμε για το ρόλο μας στους φορείς που έχουμε εκλεγεί. Ακόμα για την εξέλιξη και το ρόλο αυτών των φορέων στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με την εφαρμογή του 'Καλλικράτη'.

Τα Δ.Σ.
Ε.Σ.Γ.Κ.Δ.Σ.Γ. Ε.Σ.Γ.Κ.Δ.Σ.Π.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: