Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Χαρίζεται ο Ρέξ

Είμαι ο Ρεξ. Με πήραν σε ένα χαρούμενο σπίτι, 7 χρόνια πριν, κουτάβι τότε. Πέρασα πολύ όμορφα αυτά τα χρόνια, μαζί με την οικογένεια και το αγοράκι που με αγαπούσε πολύ.

Πριν λίγο καιρό όλα άλλαξαν. Πρώτα έφυγε ο κύριος και δεν τον ξαναείδα από τότε. Η τελευταία σκηνή που θυμάμαι είναι ότι ήταν όλοι πολύ λυπημένοι, η κυρία και το αγοράκι έκλαιγαν. Μετά η κυρία αρρώστησε. Από τότε πηγαίνει στο νοσοκομείο και δεν πάει στη δουλειά της. Δε μπορεί.

Μετά φύγαμε από το σπίτι μας και πήγαμε να μείνουμε στο σπίτι μιας άλλης κυρίας. Δεν ξέρω γιατί. Το σπίτι μας δεν το ξαναείδαμε. Εκεί δεν υπήρχε χώρος για μένα. Για λίγο καιρό έμεινα στην αυλή ενός διπλανού σπιτιού, αλλά μετά έπρεπε να φύγω και από κει γιατί ήρθαν να μείνουν οι άνθρωποι που είχαν το σπίτι. Το αγοράκι όλο αυτό το διάστημα συνέχισε να με αγαπάει πολύ αλλά όταν ερχόταν να με δει, με κοίταζε και δάκρυζε.

Είμαι ο Ρεξ, είχα καλαζάρ 1/400 αλλά έκανα θεραπεία και τώρα είμαι καλά. Είμαι ζωηρός και παιχνιδιάρης και γαβγίζω τους ξένους. Είμαι 7 ετών, πολύ φιλικός αλλά στενοχωρημένος. Θα ήθελα να ζήσω με κάποιον που να με αγαπά σαν το αγοράκι και να μην πρέπει να ξαναφύγω. Θα δεθώ πολύ μαζί του και δεν θα ήθελα να τον χάνω από τα μάτια μου.

pavlosk@gmail.com, 6973773415 Δικός σας (μακάρι...), Ρεξ

Rex is a male mixed breed Belgian Sheppard born in 2004. He was living with a Greek family outside Athens for many years. Couple of years ago, the father of the family die. The following year mother got seek and couldn’t work anymore. She and her 13 years old son had to leave their rented house and be hosted by relatives. There was no space for Rex in the relatives house.

We undertook Rex and found out that he had Kalaazar. He received the Milteforan and zylarour treatment and now he is in good health. He is VERY-VERY tender and attached to people that takes care of him and cries when they leave. He is hesitant with strangers in the beginning, but doing good after a while. He is not very friendly with other male dogs, not tested with females and cats. He is very playful and energetic, as if he was a young dog. He is about 26 Kg.
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: