Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παπαδόπουλος:Συνεχίζει τη διάθεση σνακ σε μαθητές

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει να προσφέρει κάθε μέρα ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ, στους 2.700 μαθητές των έντεκα Δημοτικών Σχολείων και των δέκα Νηπιαγωγείων της περιοχής.
Συγκεκριμένα, η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων για το 2013 του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χαμόγελα», διανέμει κάθε Παρασκευή στα σχολεία που προαναφέρθηκαν ένα σνακ το οποίο καλύπτει τα παιδιά για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Το «Γλυκό Σχολικό», που παραδίδεται κάθε εβδομάδα στους μαθητές, περιέχει ποικιλία μπισκότων σε γευστικούς συνδυασμούς που εναλλάσσονται μεταξύ των προϊόντων Μιράντα, Μιράντα Σοκολάτας, Πολυδημητριακά, Cream Crackers και Γεμιστά Παπαδοπούλου.

Η  Marketing Director της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε χαμόγελα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και να επιστρέφουμε στην ελληνική κοινωνία μέρος της αγάπης και της εμπιστοσύνης που μας δείχνει εδώ και 91 χρόνια. Με αυτή τη σκέψη, συνεργασθήκαμε με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με σκοπό την απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών στα σχολεία. Δεσμευόμαστε δε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανελλιπώς στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά με κάθε πρόσφορο μέσο».
Η ενέργεια ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι το πέρας της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Το πρώτο «Γλυκό σχολικό» που παραδόθηκε στους μαθητές περιείχε μαζί με τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας Παπαδοπούλου και ένα ενημερωτικό έντυπο με τίτλο «Εκδρομή στη διατροφή» με χρήσιμες πληροφορίες για τις διατροφικές αξίες και τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής.
dictyo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: