Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ποιός απο τους δυό ειναι ποιό ωραίος;:

«Οι λαθρομετανάστες θα πηγαίνουν σε νησιά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν»
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τα κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σημειώθηκε σήμερα διαμέσου της ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ 100,3.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε πως τα κέντρα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία των μεταναστών και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ σημείωσε πως «η πολιτική του Ξένιου Διός έχει επιτύχει μέσα σε ένα χρόνο τα εξής: Μείωση της εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας στην επικράτεια στο - 90%, στον Έβρο -95%. Κι έχουμε σε ένα χρόνο από 1200 απελάσεις, 28.000 απελάσεις. Αυτήν την πολιτική λοιπόν, με αυτά τα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή την πολέμησε σφόδρα, ισχυριζόμενη ότι έχει μια καλύτερη πολιτική για να λύσει το μεταναστευτικό». Συμπλήρωσε, δε, πως ο ισχυρισμός της Χρυσής Αυγής ότι μπορεί να λύσει το μεταναστευτικό πολύ γρήγορα, είναι απολύτως ψευδής.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης
έκανε λόγο για κέντρα κράτησης που έχουν air condition και catering, ενώ τόνισε πως η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η μεταφορά των μεταναστών σε νησιά χώρους εξορίας του παρελθόντος. «1ον Δεν πολεμήσαμε τον Δένδια, πολεμήσαμε την πολιτική των κέντρων κράτησης και βεβαίως έχουμε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Εσείς κάνετε Ξένιο Δία, συλλαμβάνετε κάποιους και από τους 1000 που συλλαμβάνετε, οι 990 αφήνονται ελεύθεροι και οι 10 μεταφέρονται στα κέντρα κράτησης. Εμείς θα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Από τους 1000 που θα συλλαμβάνονται με μαζικές επιχειρήσεις, πείτε τις "σκούπα", πείτε τις όπως θέλετε, θα πηγαίνουν όλοι σε χώρους που δε θα έχουν ούτε air condition ούτε κέτερινγκ. Θα πηγαίνουν σε χώρους όπως είναι κάποια νησιά, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, τις δεκαετίες του '50 κ.τ.λ. Γιατί εκεί ήδη υπάρχουν υποδομές και δε θα μας κοστίσουν τίποτα. Όχι όπως κοστίζει σήμερα πάρα πολλά λεφτά στο ελληνικό δημόσιο».

Δήλωσε επίσης πως αν το κόμμα του θα έρθει στα πράγματα οι παράνομοι μετανάστες θα πηγαίνουν σε νησιά όπως παλιά...
Ερωτηθείς για τη χρήση βίας είπε ότι την καταδικάζει απ' όπου κι αν προέρχεται.
Αναφερόμενος σε ακραίες συμπεριφορές βουλευτών του κόμματός του όπως των Γερμενή -που επιτέθηκε στο δήμαρχο Αθηναίων τη Μεγάλη Πέμπτη- και Παπά που ούρησε έξω από τηλεοπτικό σταθμό είπε πως ο πρώτος δεν επιτέθηκε αλλά αντίθετα δέχθηκε επίθεση από τη φρουρά του κ. Καμίνη και ο δεύτερος ενδεχομένως να ξεπέρασε κάποιο όριο.
www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: