Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συνέλαβαν την Παλληνιώτισσα Αγγελική Γιαννοπούλου στο χώρο όπου θα γινόταν η ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου!!!

Η Αγωνίστρια συνάδελφος Σχολική Φύλακας Αγγελική Γιαννοπούλου έγινε σήμερα το απόγευμα ένας ακόμη μάρτυρας του σκληρού αυταρχικού κράτους των ΣαμαροΒενιζέλων που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να εδραιώσουν στη χώρα προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των δανειστών και του κεφαλαίου, ξένου και εγχώριου.
Η παρουσία της Αγγελικής και μόνο στο χώρο όπου θα γινόταν η ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου και της υφ. Διοικητικής Απορρύθμισης κ. Χριστοφυλλοπούλου, σήμανε συναγερμό στην ασφάλεια του κ. Βενιζέλου, όπου την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων και μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.

Η αναγνώριση της συναδέλφου ότι είναι Σχολική Φύλακας στάθηκε αρκετή για την προσαγωγή της και αφού πρώτα επιχείρησαν με δόλιο τρόπο να την απομακρύνουν λέγοντας της να τους ακολουθήσει για να συνομιλήσει κατ’ ίδιαν με την υφυπουργό.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που επιζητούσαν οι εργατικοί αγώνες των Σχολικών Φυλάκων, των Καθηγητών, των Καθαριστριών του Υπ.Οικ, των εργαζομένων στα υπουργεία, στην ΕΡΤ, στη κοκα κολα και όλου του εργατικού κινήματος το πέτυχαν. Ο φόβος πέρασε στους απέναντι, πέρασε σε αυτούς που τελευταία χρόνια με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική τους, με τη βία και την τρομοκρατία των δυνάμεων καταστολής, επέβαλαν την φτώχεια και την εξαθλίωση στο μεγαλύτερο μέρος του λαού μας.
Το …αισθάνονται, οι ανοχές και οι αντοχές των εργαζομένων και της κοινωνίας τέλειωσαν, το πολιτικό τους τέλος δεν αργεί παρά λίγες ημέρες.
Νικήσαμε το φόβο, το φόβο μας να ‘χουν
Οι φωτογραφίες είναι από το αστυνομικό τμήμα που κρατήθηκε η Αγγελική και τις βρήκαμε στο προσωπικό της προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης κος Σταμάτης Βακίδης

http://pallinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: