Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Έγινε της «κόλασης» τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό – Οδηγοί ξαφνικά συνάντησαν βροχή από χαρτονομίσματα ενώ ακολούθησαν άγνωστοι με όπλα

Σκηνές φαρ ουέστ αλλά και πολύ παραπάνω εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην συμβολή της Ιεράς Οδού και Θηβών στο Αιγάλεω. Κάποια στιγμή σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν διερχόμενοι οδηγοί Ταξί από το συγκεκριμένο σημείο και οι οποίοι επικοινώνησαν με το Crashonline στην περιοχή άρχισε να πέφτει βροχή από χαρτονομίσματα. Πακτωλός χρημάτων στην κυριολεξία. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και παράλληλα εάν τα χαρτονομίσματα ήταν ψεύτικα. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν πως τα χαρτονομίσματα ήταν αληθινά και όχι πλαστά, όμως υπήρχε και συνέχεια στην υπόθεση.
Κάποια στιγμή και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε τρέχοντας ένα άτομο το οποίο φώναζε «τα λεφτά μου». Στο άτομο αυτό οι διερχόμενοι οδηγοί του έδωσαν-του επέστρεψαν τα χρήματα και τα χαρτονομίσματα που «κυκλοφορούσαν» ανεξέλεγκτα πιστεύοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.
Το άτομο αυτό όμως στην συνέχεια το προσέγγισαν δύο άγνωστοι με μοτοσικλέτες και ένα άτομο με ποδήλατο τα οποία κρατούσαν όπλα και είχαν άγριες και επικίνδυνες διαθέσεις. Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση σύμφωνα με περιγραφές οδηγών ταξί.

www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: