Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Άνοιξαν θέσεις εργασίας στην Ιαπωνία: Ζητούνται Nίντζα!

Για πρώτη φορά μετά από αιώνες, η Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει επαγγελματίες νίντζα που στόχο θα έχουν την προσέλκυση τουριστών.Η νομαρχία Aichi, η οποία είναι γνωστή για το ιστορικό κάστρο Nagoya, προσλαμβάνει καλογυμνασμένους άνδρες και γυναίκες που θα συμμετέχουν σε θεάματα με ακροβατικά και πολεμικές ασκήσεις και θα φωτογραφίζονται με επισκέπτες στα τουριστικά σημεία της πόλης.Οι νίντζα θα λαμβάνουν μάλιστα πολύ καλές μηνιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τα 180.000 γιεν (περίπου 1.500 ευρώ).


Σύμφωνα με τις αγγελίες που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Ιαπωνίας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να νιώθουν άνετα όταν βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής «παρόλο που θα είναι νίντζα σε μυστική αποστολή».
21
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγγελία απευθύνεται και σε ξένους που επιθυμούν να περάσουν το καλοκαίρι στην Ιαπωνία, ακόμα και εάν δεν μιλούν τη γλώσσα. Πολύ σημαντικό θα είναι όμως οι υποψήφιοι να μιλούν άπταιστα αγγλικά.
Όσοι περάσουν επιτυχώς από τις συνεντεύξεις θα περάσουν από εκπαίδευση που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 22 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: