Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Απανθρωπιά Αθανασίου: Η χώρα έχει γεμίσει ζητιάνους και πολύ περισσότερο με τους αλλοδάπους

Δεκτή έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης την τροπολογία τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της δίωξης της επαιτείας. Την αντίθεσή του εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Αθανασίου που έκανε λόγο για «κακή εικόνα για τη χώρα μας».


Δεκτή έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου η τροπολογία για την κατάργηση της δίωξης της επαιτείας. Την τροπολογία για την κατάργηση του άρθρου 407 του Ποινικού Κώδικα κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, Βασίλης Τσίρκας και Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου εξέφρασε την διαφωνία του με την κατάργηση της συγκεκριμένης διάταξης εκφράζοντας την … αγωνία του για την «εικόνα της χώρας» και τους ζητιάνους που «έχουν γεμίσει τη χώρα».
Ο Χ. Αθανασίου χαρακτήρισε «λάθος» την κατάργηση του άρθρου 407 του Ποινικού Κώδικα εκτιμώντας ότι η συγκεκριμένη διάταξη «αποτρέπει την εκμετάλλευση της αθωότητας των πολιτών». Επίσης ο Χ. Αθανασίου υποστήριξε ότι η επαιτεία «είναι μια κακή εικόνα για τη χώρα μας» και πρόσθεσε ότι «βλέπουμε τώρα τους ζητιάνους που έχουν γεμίσει τη χώρα και έχει γεμίσει πολύ περισσότερο με τους αλλοδαπούς και όλους αυτούς».
.nostimonimar.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: