Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Κινητοποίηση της αστυνομίας για τη σύλληψη των απαγωγέων 54χρονου επιχειρηματία, στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, απήγαγαν 54χρονο μέσα από την επιχείρησή του στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Περίπου στις 10:45 σήμερα το πρωί, ο 54χρονος βρέθηκε αλυσοδεμένος και μερικώς φιμωμένος, σε δύσβατη περιοχή στις παρυφές της λίμνης Υλίκης Βοιωτίας από βοσκό, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τις Αρχές. Στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, που απελευθέρωσαν και παρέλαβαν τον 54χρονο.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, χθες τα μεσάνυχτα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο 54χρονος στα Οινόφυτα και, αφού τον έδεσαν, απαίτησαν να τους παραδώσει χρήματα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβίβασαν με τη βία τον 54χρονο στο αυτοκίνητό του και αφού στην πορεία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα, τον οδήγησαν τελικά με βάρκα και τον εγκατέλειψαν δεσμευμένο και φιμωμένο στην περιοχή όπου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από το βοσκό.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: