Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία: Οι φαντάροι μας πολίτες 4ης κατηγορίας. Ζήτα συγγνώμη Κωσταράκο

Κάποιοι στο Υπουργείο Άμυνας και στο ΓΕΣ νομίζουν και έχουν την εντύπωση ότι τα παιδιά μας που στέλνουμε να υπηρετήσουν την πατρίδα τους για 8€ τον μήνα είναι αναλώσιμοι και δεν κουράζονται και δεν πεινάνε και δεν έχουν ανάγκες. Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες που ήρθαν,  από εχθές το βράδυ πήραν τα φύλλα πορείας τους οι νεοσύλλεκτοι της Θήβας και άλλων στρατοπέδων για να μεταταχθούν σε μονάδες του Έβρου.
Το μέσο μεταφοράς τους ήταν το τραίνο και ο ελληνικός στρατός αποφάσισε να αμολύσει αδιαφορώντας τους φαντάρους μέσα στα βαγόνια χωρίς θέση να κάτσουν για να αντιμετωπίσουν ένα ταξίδι 18 ωρών και χωρίς να έχει φροντίσει για τη σίτιση τους.

Από τα ξημερώματα 1 το βράδυ τα παιδιά των ελλήνων πολιτών που πήγαν να εκπληρώσουν το χρέος του προς την πατρίδα ήταν όρθια στην πλειοψηφία τους στους διαδρόμους και στις πόρτες επιβίβασης του τρένου. Κάθε επιβάτης που ερχόταν στο τρένο νόμιμα αφού είχε εισιτήριο με θέση σήκωνε τον άμοιρο κουρασμένο, ταλαιπωρημένο και πεινασμένο φαντάρο που είχε βρει μία κενή θέση για να καθίσει από την θέση την οποία είχε καταλάβει. Οι φαντάροι αποκαμωμένοι και κουρασμένοι προσπαθούσαν να κοιμηθούν όρθιοι και στριμωγμένοι και ακουμπώντας μερικοί στα σκαλιά της πόρτας του τραίνου.

Το αρχηγείο κοιτάει με κάθε επισημότητα την τοποθέτηση αρχηγών και αφήνει στην μοίρα τους έλληνες στρατεύσιμους λες και είναι πολίτες 4ης κατηγορίας.
Εδώ και 12 ώρες είναι ταλαιπωρημένοι και πεινασμένοι μέσα σε ένα τραίνο εκατοντάδες στρατεύσιμοι και θα φτάσουν στον προορισμό τους οι περισσότεροι μετά από 16 και 18 ώρες στις μονάδες τους που το λιγότερο που θα πρέπει να κάνουν οι αξιωματικοί εκεί είναι να τους καλωσορίσουν να τους ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία τους αντί να αρχίσουν οι εκφοβισμοί επειδή κάποιοι ταλαιπωρημένοι και πεινασμένοι είπαν την αλήθεια.

Δεν είναι οι νεοσύλλεκτοι ούτε υπηρέτες, ούτε πολίτες 4ης κατηγορίας για εκμετάλλευση. Είναι παιδιά που έχουν αφήσει για μερικούς μήνες τις οικογένειες τους, τις σπουδές τους και όσοι είναι τυχεροί τις δουλειές τους για να κάνουν το χρέος τους προς την πατρίδα με τις όποιες συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε λόγω της κρίσης και για τον λόγο αυτό δε θα ήταν δύσκολο κάποιοι συρμοί να είναι για τους φαντάρους μας ώστε να φτάσουν λιγότερο ταλαιπωρημένοι και όχι πεινασμένοι στις μονάδες τους αφού για αυτό θα είχε φροντίσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

Σε ενημερώνουν κρ Αβραμόπουλε για αυτή την κατάσταση;
Εσύ κε Κωσταράκο θα πας ο ίδιος να ζητήσεις συγγνώμη από τα ελληνόπουλα ή θα τουιτάρεις καμιά ατάκα;
Μήπως τα παιδιά μας είναι αναλώσιμα και δεν το ξέρουμε;

www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: