Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί με τους αγρότες οι Οικολόγοι Πράσινοι

Κρίσιμες οι ώρες για τους μικρούς αγρότες, που αγωνίζονται ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές, για φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος από το πρώτο ευρώ. 
Στην σημερινή κινητοποίηση στα μπλόκα της Λάρισας παραβρέθηκαν ο Νίκος Πουτσιάκας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό «Οικολογική Θεσσαλία-Ανοιχτή αλληλέγγυα παρέμβαση», ο Κώστας Κούτσικος μέλος της δημοτικής κίνησης Λάρισας «Πράσινη Πόλη», μαζί με τους Γιάννη Τσιρώνη συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και τον Κώστα Καλογράνη μέλος της ΕΓ των Οικολόγων Πράσινων. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και ο Τέλης Τσιόγκας από την Θεματική Ομάδα Γεωργίας των Οικολόγων Πράσινων.

Νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου στο κέντρο της Λάρισας, παρουσιάστηκε η ιδρυτική διακήρυξη της «Οικολογικής Θεσσαλίας». Ο Νίκος Πουτσιάκας δήλωσε: «Η συμπαράσταση προς τον αγώνα των αγροτών, είναι επιβεβλημένη από όλους, γιατί βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Εάν εφαρμοστούν τα κυβερνητικά μέτρα θα μπει ταφόπλακα και στην τελευταία προοπτική ανάπτυξης της παραγωγικής βάσης της χώρας και της διατροφικής επάρκειας των Ελλήνων».
www.ecogreens-gr.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: